Presencial - Aula Virtual

Homologació i auditories GMP

El curs homologació i auditories GMP té com a objectius aportar als participants els principals coneixements d'homologació de proveïdors i diferents metodologies per a avaluar i fer el seguiment dels proveïdors d'una forma eficient.

Els coneixements a adquirir en aquest curs de l’àmbit de pharma son:

1. Contractes tècnics: aspectes legals a considerar, tipus de documentació a lliurar, normativa reguladora, etc.
2. Auditoria: metodologies per a auditar, avaluar i fer el seguiment dels proveïdors d'una forma eficient, priorització de les auditories d'una forma objectiva, aspectes a auditar segons la mena de proveïdor.
3. Indicadors de qualitat : avaluació de proveïdors. Seguiment de la gestió d'incidències i respostes dels proveïdors, etc.

good-manufacturing-practice2

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Sense convocatòries obertes properament.
Demana pressupost per curs in-company al formulari.

Dates inici
Horari

9:00h - 14:00h

Durada: 5 h
Preu

282€ + IVA

Serveis inclosos

Certificat curs + Presentació PDF

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Aportar als participants els principals coneixements d'homologació de proveïdors i diferents metodologies per a avaluar i fer el seguiment dels proveïdors d'una forma eficient.

Metodologia

La metodologia del curs combina l'explicació teòrica a través de la plataforma virtual en directe, amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements.

Dirigit a

Responsables i tècnics/as de qualitat de la indústria farmacèutica i afins. Personal dels departaments de fabricació, direcció tècnica, I+D, qualitat, d'empreses farmacèutiques, cosmètiques o veterinàries, o persones que desitgin iniciar-se en aquest àmbit.

Formador/a

Homologació i auditories GMP

Cristina Ribó

Auditora àrea farma cosmètics
Llicenciada en Farmàcia Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmacèutica - CESIF

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar