INGECAL ha estat guardonada i reconeguda públicament com a empresa innovadora en organització i usos del temps per l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest premi, que ja compte amb 10 edicions, va ser creat l’any 2012 per l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de reconèixer, promoure i divulgar la tasca d’aquelles empreses compromeses en millorar la gestió del temps implementant mesures per aconseguir la conciliació entre la vida laboral i personal.

L’acte de lliurament va tenir lloc el dimarts 3 de maig a l’Auditori de Barcelona Activa, amb la celebració d’una jornada en la qual vam tenir el plaer de gaudir d’una ponència a càrrec de Sílvia Cóppulo sobre “Com liderar en temps de sobreconexión digital” i amb la presència d’algunes empreses de la Xarxa NUST que van participar en una taula rodona sobre “El lideratge d’equips híbrids. Fer empresa treballant des d’espais i en temps diferents”.

foto-grupal-premio

L’Ana Fernández, Directora de Desenvolupament Corporatiu d’INGECAL ha rebut de mans de Fèlix Ortega, Director General de Barcelona Activa el Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps en la categoria d’empreses d’11 a 50 persones.

El jurat ha valorat la diversitat d’actuacions que tenim a INGECAL per organitzar el temps i afavorir la conciliació. Algunes d’aquestes mesures són:

  • Procediment de desconnexió digital.
  • Horari flexible.
  • Bossa d’hores.
  • Teletreball.
  • Setmanes laborals de 4 dies a l’estiu.
  • Festiu el dia d’aniversari.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

25 recomendaciones de librosseminarios, webinars y master class gratuitas