INGECAL, com a empresa signant del Charter de la Diversitat, se suma a la campanya #UnidosContraElRacismo organitzada per la Fundació Diversitat.

Aquest diumenge 21 de març és el dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial, dia decretat per l’ONU en 1966, amb l’objectiu d’eliminar totes les formes de discriminació racial.

Aquest mateix dia, l’any 1960, en la localitat de Sharpeville, Transvaal (actual província de Gauteng, Sud-àfrica) desenes de persones es manifestaven i protestaven contra la Llei de Passades de l’Apartheid. Aquesta llei , dictaminava que tota la gent de color estava obligada a portar un document que limitava el seu accés a les zones reservades a les persones blanques, en el qual constava anotat si tenia o no permís per a mobilitzar-se fora del seu lloc de residència.

En un moment de la manifestació la policia va obrir foc contra les persones protestants, causant la mort de 69 persones, i més de 180 persones ferides. El resultat va ser una de les pitjors matances civils perpetrades al país.

unidoscontraelracismo
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

Sesión de IMDCigualtat retributiva entre dones i homes