Inbenta està especialitzada en Intel·ligència Artificial basada en màquines que entenen el llenguatge humà, mitjançant l’organització de continguts específics en la base de coneixement.

Ha aconseguit ser una de les primeres empreses a certificar-se per AENOR en els requisits de la norma ISO/IEC 27701, que és una extensió de privacitat de la norma ISO/IEC 27001, que assegura el compliment dels principis i obligacions que imposa la legislació en matèria de protecció de dades i privacitat de la informació, millorant així el Sistema de Gestió de Seguretat de la Informació (SGSI).

Lluís Sarabia, Quality & Compliance Manager d’Inbenta es mostra molt satisfet amb aquest nou assoliment que suposa una millora del seu Sistema de Gestió Integrat de Qualitat (ISO 9001), Seguretat de la Informació (ISO/IEC 27001 i ISO /IEC 27017) i ara Privacitat (ISO/IEC 27701).

Així mateix, Lluís ens comparteix la seva experiència amb l’equip d’Ingecal: Des del principi de la relació d’Inbenta amb Ingecal, hem sabut que comptàvem amb la professionalitat i preparació dels seus consultors i auditors per al manteniment i implementació dels estàndards de qualitat, seguretat i privacitat. Però alhora, hem de destacar el factor humà, amb un grau de proximitat i adaptació a les nostres necessitats que ha ajudat a aconseguir cada projecte de la manera més còmoda i natural, obtenint un sistema de gestió integrat i sòlid.

L’últim d’aquests projectes ha estat la implementació dels principis i requisits de la norma ISO 27701 de gestió de la informació de privacitat, la qual cosa converteix Inbenta en la primera companyia en IA i processament del llenguatge natural a rebre aquesta certificació. És un repte que acceptem per a oferir als nostres clients les més altes garanties en els nostres productes i serveis. Una vegada aconseguit el repte, compartim amb Ingecal aquest èxit”.

Jordi Torras, CEO i fundador d’Inbenta comenta que sempre han apostat per oferir els millors productes i serveis de cara al client, tenint en compte que cada vegada ens trobem en un món més tecnològic i brindar una excel·lent seguretat i privacitat de les dades és primordial.

Des d’Ingecal, felicitem a tot l’equip d’Inbenta per aquest nou èxit aconseguit que se suma a les tres certificacions aconseguides: ISO 9001, ISO 27001 i ISO 27017.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar