A INGECAL portem ja més de deu anys subscrits al programa d’ACO2RDS VOLUNTARIS de l’Oficina del Canvi Climàtic de Catalunya, que té com a objectiu la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH), i en el qual s’inclouen emissions derivades de la producció d’electricitat, del tractament de residus, dels consums de matèries, del transport, entre d’altres.

Objectius, accions i resultats

Des dels inicis de l’adhesió al programa fins al 2019 hem reduït un 58% les nostres emissions (tn CO₂ eq/hores treballades), i durant l’any de pandèmia hem reduït gairebé un 80%!

La conscienciació del nostre personal ha estat clau per a obtenir uns bons resultats de millora, així com les decisions i les accions que s’han dut a terme al llarg d’aquests deu anys:

  • Transport: Incorporació de vehicles híbrids a la flota d’INGECAL, foment del transport públic entre el personal i elaboració de Plans de mobilitat.
  • Reducció d’emissions: Aula Virtual que redueix desplaçaments dels clients, i opció de teletreball, que redueix la petjada de CO₂ del transport del personal.
  • Residus: Segregar més residus, foment de la compra de proximitat, incorporació de font d’aigua per a evitar les ampolles de plàstic i Campanya contra el plàstic amb la neteja de platges.
  • Estalvi energètic: canvi de l’enllumenat a LED, aïllament tèrmic de finestres i instal·lació de cortines.

El nostre compromís de millora contínua és ara més ferm que mai. Cal que tots posem de la nostra part per fer d’aquest món un espai més net, saludable i habitable, no només per a nosaltres, sinó per a totes les espècies amb les que convivim.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

Seguridad del PacienteSemana Europea Mobilidad