A INGECAL la responsabilitat social corporativa i la solidaritat formen part de la nostra filosofia i manera de ser. Aquest any, és l’onzè que col·laborem econòmicament amb la Fundació Josep Carreras.

Què és la Fundació Josep Carreres?

La Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia lluita amb la intenció de trobar una cura definitiva per a aquesta malaltia i millorar la qualitat de vida de les persones pacients, ja que milers de persones en el món emmalalteixen de leucèmia.

L’any 2010 van crear l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), un dels pocs centres en el món dedicat exclusivament a la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes, amb l’objectiu d’impulsar la recerca en el camp de la onco-hematologia, agilitzar l’aplicació de nous tractaments, millorar l’assistència i la supervivència de les persones malaltes, contribuir a la formació de noves persones investigadores i establir sinergies amb altres grups de recerca nacionals i internacionals.

Et deixem la seva pàgina web perquè puguis consultar la seva presentació, conèixer al seu president i trobar més informació.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar