Presencial - Aula Virtual

Seguiment postcomercialització de productes sanitaris

El curs Seguiment postcomercialització de productes sanitaris té com a objectiu aportar a les persones participants els conceptes necessaris per a implementar correctament un procés de seguiment postcomercialització que compleixi amb tots els requisits legals dels nous Reglaments (UE) 2017/745 i (UE) 2017/746.

Els coneixements adquirits en aquest curs sobre els productes sanitaris son:

1. Requisits del sistema de seguiment postcomercialització d'acord amb el marc reglamentari dels nous Reglaments (UE) 2017/745 sobre productes sanitaris i (UE) 2017/746 sobre productes sanitaris per a diagnòstic in vitro.
a. Procés de seguiment postcomercialització
b. Pla per al seguiment postcomercialització
c. Informes sobre el seguiment postcomercialització
2. Elaboració del pla de seguiment postcomercialització i els informes de seguiment postcomercialització per a cada producte durant tot el cicle de vida
3. Seguiment clínic postcomercialització i seguiment del funcionament postcomercialització.
4. Resum sobre seguretat i funcionament clínic.
5. Exercicis i casos pràctics.

seguimiento-poscomercializacion-de-productos-sanitarios-rectangular

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Dates inici
05/10/2022
Horari

09:00 - 13:30

Durada: 4 h
Preu

225€ + IVA

Serveis inclosos

Certificat curs + Presentació PDF

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Aportar a les persones participants els conceptes necessaris per a implementar correctament un procés de seguiment postcomercialització que compleixi amb tots els requisits legals dels nous Reglaments (UE) 2017/745 i (UE) 2017/746.

Metodologia

La metodologia del curs combina l'explicació teòrica a través de videoconferència (retransmissió en directe en aula virtual) amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements.

Dirigit a

Personal tècnic d'empreses fabricadores de productes sanitaris i diagnòstic in vitro amb responsabilitat en qualitat, regulador i disseny i desenvolupament (tècnic/a responsable, Regulatory Affairs, responsable qualitat, responsable disseny, etc.).

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Efrén Reina

Consultor Senior àrea Productes Sanitaris.
Graduat en Química. Màster Desenvolupament professional a la industria – URV. Postgrau Expert en Productes Sanitaris. Màster Business Administration – The Power MBA.

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar