Presencial - Aula Virtual

Requisits legals per distribuïdors i importadors segons reglaments (UE) 2017/745 i 2017/746

L'objectiu del curs "Requisits legals per distribuïdors i importadors segons reglaments (UE) 2017/745 i 2017/746" es conèixer la legislació europea i nacional i els requisits dels nous reglaments europeus de producte sanitari i producte sanitari de diagnòstic in vitro aplicables als distribuïdors, importadors i representants autoritzats.

Els coneixements adquirits en aquest curs sobre els productes sanitaris son:

1. Marc normatiu actual a Espanya i Europa dels productes sanitaris per a distribuïdors, importadors i representants autoritzats.
2. Requisits específics per a distribuïdors, importadors i representants autoritzats i terminis dels Reglaments (UE) 2017/745 i 2017/746.
3. Visió general de les classificacions de productes sanitaris i de diagnòstic in vitro.
4. Documentació a sol·licitar dels productes sanitaris i de diagnòstic in vitro per a verificar el seu compliment regulador

requisitos-legales-para-distribuidores-importadores-y-representantes-autorizados-productos-sanitarios-rectangular

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Dates inici
27/06/2023
Horari

09:00 a 14:00

Durada: 5 h
Preu

299€ + IVA

Serveis inclosos

Certificat curs + Presentació PDF

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Conèixer la legislació europea i nacional i els requisits dels nous reglaments europeus de producte sanitari i producte sanitari de diagnòstic in vitro aplicables als distribuïdors, importadors i representants autoritzats.

Metodologia

La metodologia del curs combina l'explicació teòrica a través de videoconferència (retransmissió en directe en aula virtual) amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements.

Dirigit a

Personal tècnic d'empreses distribuïdores, importadores o representants autoritzats de productes sanitaris amb responsabilitat en qualitat, regulador, direcció, etc. (tècnic/a responsable, regulatory affairs, responsables de qualitat,...).

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Ana Fernández

Directora de Desenvolupament Corporatiu i Directora de Projectes: Productes Sanitaris, Sanitat i Farma-cosmètics
Llicenciada en Ciències Químiques. Diplomada Direcció Operacions – EADA. Màster Business Administration – The Power MBA.

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar