Presencial - Aula Virtual

ISO 22000:2018/ FSSC 22000 v.5 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària

L'objectiu del curs "ISO 22000:2018/ FSSC 22000 v.5 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària" és aportar a les persones participants els coneixements bàsics d'un sistema de gestió de seguretat alimentaria d'acord amb l'esquema de certificació ISO 22000 y FSSC 22000 v.5 i les especificacions tècniques ISO / TS 22002 i els requisits específics de la nova versió.

Els coneixements adquirits en aquest curs de l’àmbit d’alimentació son:

1. Introducción a la gestión de calidad en el sector alimentario.
2. Legislación y normativas de calidad del sector.
3. APPCC.
4. Programas de pre-requistos (incluye: Food defensa y fraude alimentario).
5. Estructura de la norma ISO 22000 y FSSC 22000. Sistemas de gestión de la inocuidad de los alimentos:
- Requisitos ISO 22000: 2018.
- Requisitos técnicos ISO / TS 22002.
- Requisitos especificos FSSC 22000 v.5.
6. Casos prácticos.

pharmaceutical factory workers

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Sense convocatòries obertes properament.
Demana pressupost per curs in-company al formulari.

Dates inici
Hora

09:00 - 13:00

Durada

8 h

Preu
345€ + IVA
Serveis inclosos

Material pdf + certificado curso

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Aportar a les persones participants els coneixements bàsics d'un sistema de gestió de seguretat alimentaria d'acord amb l'esquema de certificació ISO 22000 y FSSC 22000 v.5 i les especificacions tècniques ISO / TS 22002 i els requisits específics de la nova versió.

Metodologia

La metodología del curso combina la explicación teórica a través de videoconferencia (retransmisión en directo en aula virtual) con la realización de ejercicios prácticos de aplicación de los conocimientos.

Dirigit a

Responsables de gestionar un sistema de gestión de seguridad alimentaria o que quieran iniciarse en este ámbito profesional. Técnicos de calidad de empresas alimentarias.

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Evaristo Gutiérrez

Director d'INGECAL.
Enginyer Tècnic Industrial. Màster Direcció Operacions – ESADE. Auditor Sistemes Qualitat - EOQ 13.120.

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar