Ja hem arrencat la campanya de recollida de joguines! Aquest any com el tema logístic és més complicat hem escollit una campanya diferent. Es tracta d’una campanya que fa una Editorial de Jocs de taula (GDM Games): TRINEO DE GDM.
Amb aquesta campanya recullen donacions mitjançant la plataforma Verkami i per cada aportació envien jocs a diferents entitats que estiguin duent a terme Campanyes de recollida de Joguines. Els jocs que envien són d’un valor 6 vegades superior a la quantitat rebuda. És a dir, si aportem 10 €, envien jocs per valor de 60 €.
A més, un 10% de tots els donatius el donaran a “Ayudar Jugando” que és una associació que es dedica a recaptar fons per a causes solidàries que treballen en benefici de la infància i la joventut en situació desfavorida.
Podeu fer les vostres aportacions entrant en aquest enllaç:

https://www.verkami.com/projects/28517-trineo-de-gdm-2020

La data límit és el 18 de desembre a les 12h!

A més, aquesta activitat l’hem inscrit ‘Give & Gain 2020 – Setmana de l’Acció Solidària i el Voluntariat de les Empreses’, organitzada per Forética i que se celebra entre el 10 i el 20 de desembre: https://foretica.org/proyectos-y-soluciones/give-gain/

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

GMP GDP