La memòria de sostenibilitat és un document, que realitzen les organitzacions de manera voluntària, que recull ordenadament tots els impactes i resultats en els àmbits econòmics, ambientals i socials, al llarg de l’any, publicant-se de manera transparent i pública.

A Ingecal, enguany, hem publicat la nostra setzena Memòria de Sostenibilitat, corresponent a l’exercici 2021, seguint els principis del Pacte Mundial de Nacions Unides, del GRI Standards i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Pots consultar totes les nostres memòries en aquest enllaç.

Però… Per què és recomanable que les empreses elaborin una memòria de sostenibilitat?

És la principal eina amb la qual les organitzacions poden comunicar als seus grups d’interès (clients, persones treballadores, proveïdors…) els seus resultats econòmics, ambientals i socials. Altres avantatges són:

  • Millorar la comunicació interna i el sentiment de pertinença de la plantilla amb l’empresa.
  • Afavorir la imatge i reputació de l’empresa.
  • Conèixer la situació global de l’empresa.
  • Diferenciar-se i destacar davant la competència.
  • Avantatge en la participació de concursos de contractació pública.

Ingecal t'ajuda a realitzar la memòria de sostenibilitat de la teva empresa.

Cada vegada és més freqüent que les organitzacions realitzin i publiquin les seves memòries, però cal destacar que l’elaboració d’aquestes comporta un temps del qual no totes les empreses disposen. Per aquest motiu, el nostre equip podrà ajudar-te i realitzar-te la memòria de sostenibilitat de la teva empresa, recopilant tota la informació necessària de la forma més fàcil i ràpida possible, i acompanyant-te durant tot el procés, garantint així una memòria completa.

Vols disposar d'una memòria de sostenibilitat en la teva empresa?

Sol·licita més informació visitant el nostre apartat web de Responsabilitat Social Corporativa o escrivint un correu a ingecal@ingecal.org.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

Reconocimientos Ingecal 2021Fondo Europeo de Desarrollo Regional