L’objectiu de la campanya #apoyamoslosODS és actuar com a altaveu per aconseguir un efecte multiplicador i que es conegui i treballi l’Agenda 2030.

La gestió corporativa basada en els ODS crea noves oportunitats de negoci, millora la relació amb els grups d’interès i promou la innovació.

Amb motiu del 5è aniversari de l’aprovació de l’Agenda 2030 amb els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), INGECAL s’uneix a la campanya #apoyamoslosODS per treballar la difusió d’aquests Objectius de les Nacions Unides, en col·laboració amb la Xarxa Espanyola del pacte Mundial, iniciativa a la qual pertany. L’objectiu és actuar, des del seu propi compromís amb els ODS, com altaveu i aconseguir un efecte multiplicador perquè es coneguin i treballin.

El 2006 INGECAL es va adherir a la iniciativa UN Global Compact, la iniciativa mundial en sostenibilitat. Des de l’aprovació de l’Agenda 2030 a 2015, a més de la seva aposta per impulsar els Deu Principis, ha treballat en alinear la seva gestió corporativa amb els ODS, on troba noves oportunitats de negoci, millora la relació amb els seus grups d’interès i promou la innovació .

En aquest sentit, INGECAL ha establert una sèrie de compromisos i bones pràctiques alineades amb la seva estratègia. Entre aquestes, destaquen la participació en el projecte de càlcul de  de la nostra pet jada de carboni dins del Programa ACO2RDS VOLUNTARIS de la Generalitat de Catalunya,  l’aplicació de l’principis de l’Economia de el bé comú i la inclusió en els diferents cursos, seminaris i jornades que realitzam de presentacions sobre els continguts referents a sostenibilitat per a difondre aquets conceptes entre els nostres grups d’interès.

Amb aquest tipus d’accions, la Xarxa Espanyola de el Pacte Mundial i les seves organitzacions membres, busquen contribuir a l’Agenda 2030 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, tasca que, en aquests moments de crisi i incertesa, es configura com la fórmula per crear el futur sostenible que el món necessita.

 

Impulsant la contribució de les empreses al desenvolupament sostenible

 

Ja fa cinc anys que l’Assemblea General de Nacions Unides va aprovar l’Agenda 2030 amb els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), per unanimitat dels 193 estats participants, entre ells Espanya. “No deixar ningú enrere” és l’eix de l’acord. Els ODS proposen acabar amb la pobresa i la fam, reduir les desigualtats i abordar reptes urgents com el canvi climàtic.

Per assolir tan ambiciosa Agenda es va acordar la necessària participació de tots: dels governs, les empreses, la societat civil i els ciutadans de tot el món. La seva força prové del caràcter universal de l’acord i de l’ambició de les seves 169 metes. Aconseguir-les requereix un esforç sense precedents, per part de tots els sectors de la societat; i les empreses tenen un paper molt important per exercir en aquest propòsit. Aconseguir els ODS exigeix ​​combinar l’empenta de el sector públic, de les empreses, dels inversors i de la societat civil.

A deu anys per complir amb l’Agenda 2030 i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el Secretari General de les Nacions Unides, Antonio Guterres, ha fet una crida a tots els sectors de la societat perquè es mobilitzin en aquesta “Dècada d’acció “.

La “Dècada d’acció” exigeix ​​accelerar les solucions sostenibles adreçades als principals desafiaments de el món; des de la pobresa i la igualtat de gènere, fins al canvi climàtic, la desigualtat i el tancament de la bretxa financera. Les empreses tenen un paper molt important per exercir en aquest propòsit.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

Ingecal Medical Device Club - IMDCIngecal Medical Device Club - IMDC