#ActuaJaContraElCancerLaboral

El càncer és la principal causa de mort relacionada amb el treball a la Unió Europea. És una malaltia MULTICAUSAL i, per això, és difícil determinar el seu origen. Però es calcula que el 30% de tots els càncers tenen un origen laboral.

No obstant això, la majoria dels casos de càncer d’origen laboral es poden evitar si s’apliquen correctament les mesures preventives establertes en la legislació.

L’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST) promou la campanya “EVITEM AVUI EL CÀNCER LABORAL DE DEMÀ” dirigida a la població treballadora, empresariat i serveis de prevenció i l’objectiu de la qual és sensibilitzar sobre la importància d’evitar l’exposició a substàncies químiques cancerígenes o mutàgenes en el treball.

S’estima que el cost directe anual associat al tractament del càncer laboral ascendeix a centenars de milions d’euros. Invertir en PREVENCIÓ és millor que invertir en tractaments. Perquè el càncer laboral és un PROBLEMA de tots i totes i entre TOTS i TOTES podrem frenar-lo.

Si vols saber què és un agent químic cancerigen, els cancerigens quimics més habituals i altre informació, consulta la infografia que comparteix l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

Mapa Servicios INGECAL 2022