8 de març, dia internacional de la dona, data que ens continua recordant que la desigualtat de gènere és una realitat a tot el món que encara i havent aconseguit alguns avanços, queden molts més per aconseguir.

Per això, enguany sota el tema “Dones líders: Per un futur igualitari en el món de la COVID-19” es pretén retre homenatge a totes les dones i nenes, per l’esforç cap a un món més igualitari, la importància de les seves contribucions en la societat i recuperar-se de la pandèmia de la Covid-19.

També es vol reivindicar el dret de les dones a la presa de decisions en totes les esferes de la vida, la igual remuneració, la distribució equitativa de les cures i el treball domèstic no remunerats, la fi de totes les formes de violència contra les dones i les nenes i uns serveis d’atenció de la salut que donin resposta a les seves necessitats.

 

 

Entre totes i tots podem fer d’aquest món; un món igualitari i just. És per això, que aprofitem per a deixar-te amb aquest article, d’ONU DONES, sobre 12 petites accions i gestos que podem canviar en les nostres vides, per a aconseguir una igualtat social.

Llegir més sobre les 12 petites accions aquí.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar