Avui, dilluns 7 de juny, és el Dia Mundial de la Innocuïtat dels Aliments. Aquest dia va ser impulsat per la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació) i l’OMS.

D’aquesta manera es busca cridar l’atenció d’empreses i usuaris per a recordar la importància de proporcionar i consumir aliments segurs i innocus.

Cada any existeixen un gran nombre d’incidents que es registren, en els quals es detecten aliments que no compleixen amb els requisits de seguretat alimentària i que poden considerar-se com a perjudicials per al consumidor.

Durant el 2020 es van registrar més de 1300 alertes que afectaven a productes alimentaris.

És per això que el Dia Mundial de la Seguretat Alimentària tracta sobre “Aliments innocus ara per a un demà saludable”, amb la intenció de mantenir sistemes de producció segurs, sostenibles i amb garanties.

Complir amb les obligacions per a proporcionar aliments segurs és una cosa contínua, que ha d’estar sota control i millorar contínuament.

L’adjudicació d’un dia dedicat a la Seguretat Alimentària és necessari, ja que continuen havent-hi massa incidents que poden afectar el producte i a la salut del consumidor.

Descobreix els nostres cursos sobre Seguretat Alimentària aquí.

1622734855068
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

Free Live Seminar - Cultura de Seguretat Alimentaria