Avui, 28 d’abril, és el Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball. Aquest dia, proclamat per l’Organització Internacional del Treball (OIT), consisteix a promoure el treball segur, saludable i digne a més de la prevenció dels accidents laborals i de les malalties professionals. També es pretén mostrar com la creació i la promoció d’una cultura de la seguretat i la salut pot ajudar a reduir el nombre de morts i lesions relacionades amb el treball.

Enguany, ve marcat per la COVID-19 que ha provocat grans canvis en la forma i hàbits de treballs previs a la pandèmia, amb la irrupció de “nous” models com el teletreball i el treball híbrid. Cal destacar que és important que tant l’espai laboral en les empreses com l’espai laboral a la llar compleixin amb criteris mínims de salut en matèria d’ergonomia, benestar i qualitat ambiental.

Aquest any 2021 la campanya del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball es denomina “Anticipar-se a les Crisis, Preparar-se i Respondre”, que pretén incentivar inversions en Sistemes Resilients de Seguretat i Salut en el Treball.

Des de INGECAL posem a la teva disposició els nostres cursos de Seguretat i Salut en el Treball:

  • Aula Virtual: Programa Tècnic/a en gestió de seguretat i salut en el treball. Per a més informació clic aquí.

  • Online: ISO 45001:2018 Sistemes de gestió de la seguretat i orientació per al seu ús. Per a més informació clic aquí.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

Edifici IngecalEdificio feria virtual UAB