Presencial - Aula Virtual

Sistema de vigilància de productes sanitaris

L'objectiu del curs Sistema de vigilància de productes sanitaris és aportar a les persones participants els conceptes necessaris per implementar correctament un sistema de vigilància que compleixi amb els requisits legals aplicables segons els nous reglaments (UE) 2017/745 i (UE) 2017/746.

Els coneixements adquirits en aquest curs sobre els productes sanitaris son:

1. Requisits el sistema de vigilància d'acord amb el marc reglamentari dels nous reglaments (UE) 2017/745 sobre productes sanitaris i (UE) 2017/746 sobre productes sanitaris per a diagnòstic in vitro.
a. requisits generals
b. Notificació d'incidents greus i FSCA
c. Anàlisi d'incidents greus i FSCA
d. Notificació de tendències
e. Informes sobre el seguiment poscomercialización
2. Exercicis pràctics d'acord amb les últimes guies i plantilles publicades per la Comissió Europea en matèria de sistema de vigilància.
3. Interconexió entre el sistema de vigilància i el seguiment poscomercialización

sistema_de_vigilancia_ps

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Dates inici
07/11/2023
Horari

09:00 - 14:00

Durada: 5 h
Preu

299€ + IVA

Serveis inclosos

Certificat curs + Presentació PDF

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

És aportar a les persones participants els conceptes necessaris per implementar correctament un sistema de vigilància que compleixi amb els requisits legals aplicables segons els nous reglaments (UE) 2017/745 i (UE) 2017/746.

Metodologia

La metodologia del curs combina l'explicació teòrica a través de la plataforma virtual en directe, amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements.

Dirigit a

Personal tècnic d'empreses fabricants de productes sanitaris i productes sanitaris per al diagnòstic in vitro amb responsabilitat en qualitat, assumptes regulatoris i vigilància.

Equip Formador

INGRID VILLA

Ingrid Vila

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar