Presencial - Aula Virtual

ISO 22000:2018/ FSSC 22000 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària

L'objectiu del curs "ISO 22000:2018/ FSSC 22000 v.5 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària" és aportar a les persones participants els coneixements bàsics d'un sistema de gestió de seguretat alimentaria d'acord amb l'esquema de certificació ISO 22000 y FSSC 22000 v.5 i les especificacions tècniques ISO / TS 22002 i els requisits específics de la nova versió.

Els coneixements adquirits en aquest curs del àmbit d’alimentació són:

1. Introducción a la gestión de calidad en el sector alimentario.
2. Legislación y normativas de calidad del sector.
3. APPCC.
4. Programas de pre-requistos (incluye: Food defensa y fraude alimentario).
5. Estructura de la norma ISO 22000 y FSSC 22000. Sistemas de gestión de la inocuidad de los alimentos:
- Requisitos ISO 22000: 2018.
- Requisitos técnicos ISO / TS 22002.
- Requisitos especificos FSSC 22000 v.5.
6. Casos prácticos.

pharmaceutical factory workers

Estem planificant noves convocatòries.

Omple el formulari

i et mantindrem al dia de les pròximes dates.

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

"data-cookieyes"=“cookieyes-other”"data-cookieyes"=“cookieyes-analytics”"data-cookieyes"=“cookieyes-advertisement”"data-cookieyes"=“cookieyes-functional”