Presencial - Aula Virtual
ISO 22000:2018/ FSSC 22000 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària
L'objectiu del curs "ISO 22000:2018/ FSSC 22000 v.5 - Sistemes de gestió de la seguretat alimentària" és aportar a les persones participants els coneixements bàsics d'un sistema de gestió de seguretat alimentaria d'acord amb l'esquema de certificació ISO 22000 y FSSC 22000 v.5 i les especificacions tècniques ISO / TS 22002 i els requisits específics de la nova versió.
Els coneixements adquirits en aquest curs del àmbit d’alimentació són:
1. Introducción a la gestión de calidad en el sector alimentario.
2. Legislación y normativas de calidad del sector.
3. APPCC.
4. Programas de pre-requistos (incluye: Food defensa y fraude alimentario).
5. Estructura de la norma ISO 22000 y FSSC 22000. Sistemas de gestión de la inocuidad de los alimentos:
- Requisitos ISO 22000: 2018.
- Requisitos técnicos ISO / TS 22002.
- Requisitos especificos FSSC 22000 v.5.
6. Casos prácticos.
Estem planificant noves convocatòries.
Omple el formulari
i et mantindrem al dia de les pròximes dates.
Cursos in-company
Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.