Cursos de Qualitat, Higiene i Seguretat Alimentaria
La indústria alimentària és una de les més importants a Espanya, i per a poder treballar en ella és important formar-se i qualificar-se. Per això, en l’àrea formativa de Qualitat, Higiene i Seguretat Alimentària trobaràs cursos especialitzats i de les principals normes ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS i FAMI QS que apliquen al sector, així com altres formacions per a desenvolupar l’anàlisi de perills i punts de control crítics en alimentació (APPCC), conèixer les bones pràctiques d’higiene en la manipulació d’aliments per al correcte maneig d’aliments i els principis d’higiene al llarg de la cadena alimentària o els requisits tècnics en gestió de seguretat alimentària.
També pots formar-te amb el nostre programa en Tècnic/a en Gestió de Seguretat Alimentària.
Els nostres cursos de qualitat, higiene i seguretat alimentària són impartits en tres modalitats diferents: formació presencial a través de la nostra aula virtual (videoconferència en directe amb la persona formadora), online en la nostra plataforma e-learning Ingecampus o presencial In-Company en les instal·lacions o mitjançant aula virtual, adaptant sempre la formació a les teves necessitats.
Si el curs que busques no està disponible, o no trobes les dates que necessites, no dubtis a contactar amb el departament de formació (formacio@ingecal.cat), que donaran una resposta a la teva sol·licitud el més aviat possible.
Cursos presencials - Aula virtual
Cursos on-line
Programes Formatius - Aula virtual
Cursos in-company
Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.