Gestió d'al·lèrgens - dia mundial seguretat alimentària 2024

INNOCUÏTAT :

Seguretat que el producte no causarà un efecte advers en la salut del consumidor quan es prepara, usa i/o es consumeix d’acord amb el seu ús previst

AL·LÈRGEN :

Substància que pot induir una reacció d’hipersensibilitat (al·lèrgica) en persones i animals susceptibles que han estat en contacte prèviament amb ella, la qual cosa implica un efecte advers sobre la salut del consumidor

 

Vols reviure el nostre seminari web ?

Webinar de  Nona Salas consultora de l’àrea de alimentació  d´Ingecal sobre la gestió d’al·lèrgens , en dia mundial de la  seguretat alimentària 2024.

  • Nona Salas
    Nona Salas Consultora àrea alimentació

    Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments – UB
    Tècnica Sistemes de Gestió de Qualitat.
    Màster en Implantació i auditoria de normes de seguretat alimentària: BRC, IFS i FSSC22000 – UVic

Vols més informació sobre al·lèrgens?
Vols saber la nostra proposta per a implantar els requisits de seguretat alimentària?
Vols formar al teu equip en higiene alimentària?

Posa’t en contacte amb nosaltres i  contactarem amb tu al més aviat possible.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

"data-cookieyes"=“cookieyes-other”"data-cookieyes"=“cookieyes-analytics”"data-cookieyes"=“cookieyes-advertisement”"data-cookieyes"=“cookieyes-functional”