T’agrada aprendre, repassar i ampliar coneixements, a més de conèixer les últimes novetats dels diferents sectors en els quals oferim serveis i sense pagar ni un euro? Els seminaris, webinars i master class que oferim des d’INGECAL són l’eina i manera perfecta per a fer-ho.

Aquí va la llista dels pròxims seminaris gratuïts. Dona-li un cop d’ull i no et perdis cap!

Recorda que les places als webinars, seminaris i master class són limitades, així que et recomanem apuntar-te avui mateix als nostres seminaris online gratuïts.

06 de Maig - 17a Sessió IMDC - Nova instrucció per a la llicència prèvia de productes sanitaris

La AEMPS ha publicat una nova instrucció per a l’obtenció de la llicència prèvia de funcionament d’instal·lacions de productes sanitaris. L’objectiu d’aquesta nova instrucció és actualitzar el document per a incloure els requisits establerts en el MDR i IVDR. En aquesta sessió, l’Ana Fernández repassarà les novetats i errors més comuns en la tramitació de llicències.

DATA: Divendres 06 de maig  |  HORARI: 13:00h a 14:15h

11 de Maig - Tècnic/a en Gestió de Seguretat Alimentària - ISO 22000 / BRC / IFS

Aquesta masterclass està dirigida a responsables i tècnics de qualitat que gestionin un sistema de gestió de seguretat alimentària en la seva empresa, estudiants que vulguin tenir un primer contacte amb gestions laborals de la indústria alimentària o per a aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquest àmbit amb l’objectiu de conèixer els conceptes bàsics i principals per a implantar i gestionar un sistema de gestió de seguretat alimentària, que permeti controlar i gestionar la totalitat del procés de qualsevol empresa alimentària.

DATA: Dimecres 11 de maig  |  HORARI: 11:00h a 12:30h

03 de Juny - 3a sessió de l'IQP - Eines de millora contínua

En aquesta 3a sessió del Ingecal Quality People compartirem les eines més aplicades en els sistemes de gestió de la qualitat.

DATA: Divendres 03 de juny |  HORARI: 12:00h a 13:30h

Atenció: Tots els nostres seminaris, webinars i master class són impartits a través de la plataforma de Zoom i requereixen de registre previ. No obstant això, alguns poden ser retransmesos en directe per LinkedIn.

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres a través de formacion@ingecal.org o trucant al 93 237 83 90

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar

25 recomendaciones de libros