Presencial

Requisits Legals per a Distribuïdors Segons Reglament (UE) 2017/745

Els coneixements adquirits en aquest curs sobre els productes sanitaris son:

1. Marc normatiu actual a Espanya i Europa dels productes sanitaris per a distribuïdors, importadors i representants autoritzats.
2. Requisits específics per a distribuïdors, importadors i representants autoritzats i terminis dels Reglaments (UE) 2017/745 i 2017/746.
3. Visió general de les classificacions de productes sanitaris i de diagnòstic in vitro.
4. Documentació a sol·licitar dels productes sanitaris i de diagnòstic in vitro per verificar-ne el compliment regulatori.

FOTO: REQUISITOS LEGALES PARA DISTRIBUIDORES SEGÚN REGLAMENTO (UE) 2017/745.

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Dates inici
09/06/2022
Horari

09:00 a 13:30

Durada: 4 h
Preu

225€ + IVA

Serveis inclosos

Certificat curs + Presentació PDF

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

--

Objectius

Conèixer la legislació europea i nacional i els requisits dels nous reglaments europeus de producte sanitari i producte sanitari de diagnòstic in vitro aplicables als distribuïdors, importadors i representants autoritzats.

Metodologia

La metodologia del curs combina l'explicació teòrica a través de videoconferència (retransmissió en directe en aula virtual) amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements. L'horari del curs serà de 09:00 a 13:30 (4 hores + 30 minuts de pausa)

Dirigit a

Personal tècnic d'empreses distribuïdores, importadores o representants autoritzats de productes sanitaris amb responsabilitat en qualitat, regulador, direcció, etc. (tècnic/a responsable, regulatory affairs, responsable qualitat,...).

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Ana Fernández

Directora de Desenvolupament Corporatiu i Directora de Projectes: Productes Sanitaris, Sanitat i Farma-cosmètics
Llicenciada en Ciències Químiques. Diplomada Direcció Operacions – EADA. Màster Business Administration – The Power MBA.

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar