Aula Virtual

Publicitat i Promoció de Productes Sanitaris

Els coneixements adquirits en aquest curs sobre els productes sanitaris son:

1. Concepte de publicitat de productes sanitaris (PS).
2. Reglamentació aplicable a la publicitat de PS - Requisits i prohibicions a 3. Publicitat de PS adreçada a el públic - Requisits i tramitació autorització del 4. Interacció amb professionals sanitaris a 5. Promoció online de Productes Sanitaris a 6. Casos pràctics a

Publicitat i Promoció de Productes Sanitaris

Lloc

Aula Virtual INGECAL

Dates inici
26/01/2022
Horari

09:00 - 13:30

Durada: 4 h
Preu

225€ + IVA

Serveis inclosos

Coffee break

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d’aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d’assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d’inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Proporcionar als participants el coneixement necessari sobre la legislació aplicable que regula la publicitat adreçada a el públic dels productes sanitaris. Diferenciar la publicitat adreçada a el públic amb la qual està dirigida a l'professional sanitari. S'inclouran casos pràctics.

Metodologia

La metodología del curso combina la explicación teórica a través de videoconferencia (retransmisión en directo en aula virtual) con la realización de ejercicios prácticos de aplicación de los conocimientos. El horario del curso será de 09:00 a 13:30 (4 horas + 30 minutos de pausa)

Dirigit a

Equip Formador

YOLANDA FERNÁNDEZ

Yolanda Fernández

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar