Presencial

ISO 45001 - Sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball - AF20058-ING-G2

FOTO: ISO 45001 - Sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball
LLoc

INGECAL
Antoni Bell, 2 - 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona

Dates inici
19/11/2020
Horari

09:00 - 18:00

Durada: 8 h
Preu

295€ + IVA

Serveis inclosos

Coffee break + dinar

Programa

Hores : 8
Serveis inclosos : Coffee break + dinar

Coneixements adquirits:
1. Introducció als sistemes de gestió de seguretat i salut en el treball (SST). 2. Normatives i legislació. Llei de prevenció de riscos laborals. 3. Documentació del sistema de gestió de SST. 4. Requisits de la norma OHSAS 18001:2007. 5. Requisits ISO 45001:2018. - Context de l’organització: coneixement de l’organització, parts interessades, processos. - Lideratge: lideratge i compromís, política de seguretat i salut en el treball, responsabilitats. Consulta i participació del personal. - Planificació: Accions per abordar els riscos i oportunitats, identificació de perills, requisits legals, objectius i planificació per assolir-los. - Suport: Recursos, competències, presa de consciència, comunicació i informació documentada - Operacions: Planificació i control operacional, eliminació de perills i reducció de riscos, gestió del canvi, compres, respostes davant emergències. - Avaluació de l’acompliment: Seguiment, mesura, anàlisis i avaluació, auditoria interna i revisions per la direcció. - Millora: No conformitats, incidents, accions correctives i millora continua. 6. Auditories internes. 7. Procés de certificació externa. 8. Casos pràctics

Objectius

Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball d’acord amb els requisits de la norma ISO 45001:2018 que substitueix a l’OHSAS 18001.

Metodologia

Explicacions conceptuals guiades amb presentacions i recursos audiovisuals. Casos pràctics d'aplicació dels requisits explicats desenvolupats en grups.

Dirigit a

Responsables de gestionar un sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball a la seva empresa, o que vulguin iniciar-se en aquest àmbit. Tècnics de seguretat laboral, de qualitat i/o medi ambient

Formador/a

ISO 45001 – Sistema de gestió de la seguretat i salut en el treball – AF20058-ING-G2

Marta Monreal del Castillo


  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

FOTO: UNE 166002 Gestión de la I+D+iFOTO: Tècnic en Gestió del Medi Ambient -Modalidad Mixta- 50h