Presencial

Calibratge d’equips de mesura - AF20008-G1

FOTO: Calibratge d’equips de mesura
LLoc

INGECAL
Antoni Bell, 2 - 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona

Dates
08/10/2020
Horari

09:00 - 18:00

Durada: 8 h
Preu
295€ + IVA
Serveis inclosos

Coffee break + dinar

Programa

Coneixements adquirits:
1. Introducció a la metrologia i calibratge. - Definicions i conceptes generals de calibratge. - Normatives aplicables. Requisits de les normatives de qualitat. 2. Calibratge dels equips de mesura i control. - Què és i com es realitza un calibratge. - Tipus de calibratges. Selecció del patró de mesura. 3. Creació i gestió de sistemes de calibratge. - Inventari i fitxes d’equips. - Com definir criteris d'acceptació i freqüències de calibratge. - En quin rang calibrem? Traçabilitat de les mesures. 4. Exemples de càlcul de la incertesa de mesura en el calibratge. - La incertesa de mesura, concepte i generalitats - La normativa de càlcul. - El procés de càlcul. - Exemples reals calculats pas a pas. 5. Interpretació de certificats de calibratge. - Contingut dels certificats de calibratge. Exemple de certificat. 6. Casos pràctics: Demostració pràctica d’un calibratge d’un equip de temperatura.

Objectius

Aportar als participants els coneixements bàsics d’un sistema de calibratge i control dels equips de mesura del seu sistema de gestió de la qualitat, d’acord als requisits de les normes ISO 9001 i ISO 17025.

Metodologia

Combina l'explicació teòrica amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements adquirits.

Dirigit a

Persones amb la responsabilitat de gestionar un sistema de gestió de la qualitat, tècnics i responsables de laboratoris d’anàlisis i de control de qualitat, o que vulguin iniciar-se en aquest àmbit.

Formador/a

Calibratge d’equips de mesura – AF20008-G1

ANTONI FERRET SOLER


  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

FOTO: Com millorar la gestió del tempsFOTO: ISO 13485 Sistema de calidad de productos sanitarios 30h