Presencial

Auditories internes de qualitat ISO 9001:2015 - AF20306-ING-G1

FOTO: Auditories internes de qualitat ISO 9001:2015
LLoc

Aula Virtual INGECAL

25/11 - 02/12
(2 jorn de 4h)

Dates inici
Horari

15:00 - 18:00

Durada: 6 h
Preu
330€ + IVA
Serveis inclosos

Certificat curs + presentació pdf

Programa

Objectius

Aportar als participants els coneixements necessaris per desenvolupar auditories internes d’un sistema de gestió de la qualitat segons els requisits de la norma ISO 9001:2015 i tenint en compte els requisits de la norma de gestió d’auditories ISO 19011:2018.

Metodologia

La metodología del curso combina la explicación teórica a través de videoconferencia (retransmisión en directo en aula virtual) con la realización de ejercicios prácticos de aplicación de los conocimientos. El horario del curso será de 15:00 a 18:00

Dirigit a

Persones amb la responsabilitat de gestionar un sistema de gestió de qualitat a la seva empresa i tècnics de qualitat o d’altres àmbits que necessitin realitzar auditories internes de qualitat.

Coneixements adquirits:
1. Introducció a la gestió de la qualitat. 2. Procés de certificació. 3. Requisits de la norma ISO 9001:2015. - Context de l’organització: parts interessades, gestió per processos. - Lideratge: política de la qualitat, funcions i responsabilitats. - Planificació: riscos i oportunitats, objectius de qualitat i planificació dels canvis. - Suport: personal, infraestructura, recursos, coneixements, competències i informació documentada. - Funcionament i planificació, requisits clients, disseny, proveïdors, producció i prestació de serveis, elements no conformes. - Avaluació de l’acompliment: satisfacció del client, auditories internes, revisió a càrrec de la direcció. - Millora. No conformitats i acció correctiva. 4. Casos pràctics.

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Evaristo Gutiérrez

Director d'INGECAL.
Enginyer Tècnic Industrial. Màster Direcció Operacions – ESADE. Auditor Sistemes Qualitat - EOQ 13.120.

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar