Presencial

Auditories de qualitat a proveïdors - AF20009-ING-Grup1

FOTO: Auditories de qualitat a proveïdors
LLoc

INGECAL
Antoni Bell, 2 - 08174 Sant Cugat del Vallès Barcelona

Dates inici
17/09/2020
Horari

09:00 - 14:00

Durada: 5 h
Preu
225€ + IVA
Serveis inclosos

Coffee break

Programa

Coneixements adquirits:
1. Introducció a la gestió de compres. 2. Requisits dels sistemes de gestió: ISO 9001, IATF 16949, GMP,... 3. Requisits ISO 19011:2018. Guia de realització d'auditories. 4. Documents necessaris en una auditoria de qualitat: pla, qüestionari i informe d'auditoria. 5. Qualificació d’auditors. 6. La comunicació durant l'auditoria. 7. Requisits a auditar a un proveïdor: - Lideratge: política de qualitat, responsabilitats, coneixement de l'organització, parts interessades, gestió per processos. Compliance - Sistema de gestió de la qualitat: riscos i oportunitats, objectius de qualitat. Control de recepció, procés i final. Calibratge d'equips. Programes de millora continua. - Instal·lacions: Planificació de la producció, productivitat, eines LEAN, ordre i neteja de les instal·lacions, gestió del manteniment, serveis externs,...

Objectius

Aportar als participants diferents metodologies per auditar, avaluar i fer el seguiment dels proveïdors d'una forma eficient.

Metodologia

Explicacions conceptuals guiades amb presentacions i recursos audiovisuals. Casos pràctics de definició dels criteris a auditar en una auditoria a un proveïdor.

Dirigit a

Responsables de seleccionar i avaluar als proveïdors de departaments de compres, logística, producció, qualitat. Responsables i tècnics de qualitat que participin en el procés d’avaluació dels seus proveïdors..

Formador/a

Auditories de qualitat a proveïdors – AF20009-ING-Grup1

Evaristo Gutiérrez Jiménez


  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar

FOTO: Gestión de riesgos de producto sanitarioFOTO: Com implantar la Responsabilitat Social Corporativa a l’empresa