Presencial - Aula Virtual

Requisits Tècnics en Gestió de Seguretat Alimentària - ISO 22000 / BRC / IFS

L'objectiu del curs "Requisits Tècnics en Gestió Seguretat Alimentària ISO 22000 / BRC / IFS" és facilitar els participants una visió àmplia dels requisits tècnics dels sistemes de gestió de seguretat alimentària més sol·licitats per les organitzacions d'acord amb els esquemes de certificació ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS i FAMI QS.

Els coneixements adquirits en aquest curs de l’àmbit d’alimentació son:

1. Introducció als requisits legals alimentaris.
2. Normes i referencials: ISO22000, FSSC22000, BRC, IFS, Fami QS.
3. APPCC - PCC i PPRO.
4. Programa de prerequisits.
5. Gestió d'instal·lacions: neteja, vestuaris menjador, Control de plagues, gestió de residus.
6. Etiquetatge, Dipòsit, Transport, Pla de control, CoA.
7. Compres i avaluació de proveïdors. fitxes tècniques
8. Gestió d'al·lèrgens: identificació, segregació, informació.
9. Food Fraud, Food Defense.

FOTO: Requisitos Técnicos en Gestión de Seguridad Alimentaria  ISO 22000 / BRC / IFS

Lloc

Aula Virtual INGECAL

21/02, 28/02, 07/03, 14/03
(4 jorns de 3h)

Dates inici
Hora

15:00 a 18:00

Durada

12 h

Preu
199€ + IVA
Serveis inclosos

Certificat curs + presentació pdf

NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.

Programa

Objectius

Facilitar els participants una visió àmplia dels requisits tècnics dels sistemes de gestió de seguretat alimentària més sol·licitats per les organitzacions d'acord amb els esquemes de certificació ISO 22000, FSSC 22000, BRC, IFS i FAMI QS.

Metodologia

4 sessions presencials en aula virtual a través de videoconferència en directe (12 hores).

Les sessions a través de l'aula virtual combinen l'explicació teòrica amb l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits amb exercicis, dinàmiques de grup i jocs.

Dirigit a

Responsables i tècnics de qualitat del sector d'alimentació

Equip Formador

EVARISTO GUTIÉRREZ

Evaristo Gutiérrez

NONA SALAS

Nona Salas

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Escriu i clica ENTER per buscar