
Presencial - Aula Virtual
Programa Tècnic/a en Gestió de Seguretat Alimentària - ISO 22000 / FSSC 22000 / BRC / IFS
El Programa Tècnic/a Gestió Seguretat Alimentària ISO22000 / FSSC 22000 / BRC / IFS té com a objectiu facilitar als participants una visió àmplia dels sistemes de gestió de seguretat alimentària més avançats i sol·licitats per les organitzacions d'acord amb els esquemes de certificació ISO 22000, FSSC 22000, BRC i IFS.
Els coneixements adquirits en aquest curs de l’àmbit d’alimentació son:
0. Introducción a los sistemas de gestión de calidad y seguridad alimentaria.
1. Compromiso de la dirección. Política de calidad y seguridad alimentaria.
2. Estudio del contexto. DAFO y Partes interesadas
3. Información documentada. Alcance, fichas de proceso, instrucciones, registros…
4. Identificación de riesgos y oportunidades. Planes de acción.
5. Objetivos de calidad y seguridad alimentaria.
6. Organización. Organigrama. Descripciones de puesto de trabajo.
7. APPCC. Equipo de APPCC, identificación PCC, PPRo
8. Gestión de personas. Formación, comunicación y buenas prácticas de manipulación.
9. Cultura de seguridad alimentaria. Campañas de sensibilización de personal.
10. Gestión de instalaciones. Identificación, segregación información.
11. Mantenimiento de equipos. Mantenimiento preventivo y correctivo. Productos compatibles. Servicios.
12. Almacenamiento y transporte. Albaranes de entrega. CoA.
13. Compras y evaluación de proveedores. Ficha técnicas de evaluación proveedores.
14. Información y etiquetado. Según país destino.
15. Gestión de alérgenos. Identificación, segregación i información.
16. Fraude y Food defense. Análisis de amenazas y vulnerabilidad.
17. No conformidades y acciones correctivas.
18. Auditorias internas. Plan, cuestionario e informe de auditoría.
19. Revisión por la dirección. Entradas y salidas.
20. Certificación ISO 22000. FSSC 22000- IFS – BRC- GLOBAL GAP- FAMI QS – GMP+

Lloc
Aula Virtual
08/02, 15/02, 22/02, 27/02, 06/03, 13/03, 20/03, 29/03.
(8 sessions de 3h)
Dates inici
Hora
15:00 a 18:00
Durada:
24 h
Preu
449€ + IVA
Serveis inclosos
Certificat curs + Presentació PDF
NOTA CANCEL·LACIÓ DE LA FORMACIÓ: El curs a través d'aula virtual es realitzarà sempre que arribem al nombre mínim d'assistents per a poder impartir-lo. La confirmació del curs es realitzarà amb una anterioritat de 4 dies a la data d'inici de la formació per correu electrònic.
Facilitar als participants una visió àmplia dels sistemes de gestió de seguretat alimentària més avançats i sol·licitats per les organitzacions d'acord amb els esquemes de certificació ISO 22000, FSSC 22000, BRC i IFS.
8 sessions de 3 hores a través de l'aula virtual en directe que combinen l'explicació teòrica del formador/a amb l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits amb exercicis, dinàmiques de grup i jocs.
Responsables i tècnics de qualitat d'organitzacions públiques o privades i de diferents sectors (industrial, serveis, sanitat, alimentació)
Equip Formador
Cursos in-company
Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.
