Aula Virtual

Programa Tècnic / a en Gestió de Seguretat Alimentària ISO 22000 / BRC / IFS- 24h

programa seguridad alimentaria
LLoc

Aula Virtual

03/02,10/02,17/02,22/02,01/03,08/03,15/03,24/03

Dates inici
03/02/2021
Hora

15:00 a 18:00

Durada

24 h

Preu
299€ + IVA
Serveis inclosos

Certificat curs + presentació pdf

Programa

Coneixements adquirits:
0. Introducción a los sistemas de gestión de calidad y seguridad alimentaria.
1. Compromiso de la dirección. Política de calidad y seguridad alimentaria.
2. Estudio del contexto. DAFO y Partes interesadas
3. Información documentada. Alcance, fichas de proceso, instrucciones, registros…
4. Identificación de riesgos y oportunidades. Planes de acción.
5. Objetivos de calidad y seguridad alimentaria.
6. Organización. Organigrama. Descripciones de puesto de trabajo.
7. APPCC. Equipo de APPCC, identificación PCC, PPRo
8. Gestión de personas. Formación, comunicación y buenas prácticas de manipulación.
9. Cultura de seguridad alimentaria. Campañas de sensibilización de personal.
10. Gestión de instalaciones. Identificación, segregación información.
11. Mantenimiento de equipos. Mantenimiento preventivo y correctivo. Productos compatibles. Servicios.
12. Almacenamiento y transporte. Albaranes de entrega. CoA.
13. Compras y evaluación de proveedores. Ficha técnicas de evaluación proveedores.
14. Información y etiquetado. Según país destino.
15. Gestión de alérgenos. Identificación, segregación i información.
16. Fraude y Food defense. Análisis de amenazas y vulnerabilidad.
17. No conformidades y acciones correctivas.
18. Auditorias internas. Plan, cuestionario e informe de auditoría.
19. Revisión por la dirección. Entradas y salidas.
20. Certificación ISO 2200. FSSC 22000- IFS – BRC- GLOBAL GAP- FAMI QS – GMP+

Objectius

Facilitar als participants una visió àmplia dels sistemes de gestió de seguretat alimentària més avançats i sol·licitats per les organitzacions d'acord amb els esquemes de certificació ISO 22000, FSSC 22000, BRC i IFS.

Metodologia

8 sessions de 3 hores a l'aula virtual a la plataforma zoom (24 hores) més suport online a la nostra plataforma elearning Ingec@mpus.
La metodologia de el curs combina l'explicació teòrica a través de videoconferència (retransmissió en directe en aula virtual) amb la realització d'exercicis pràctics d'aplicació dels coneixements.
Les sessions presencials a través d'aula virtual combinen l'explicació teòrica amb l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits amb exercicis, dinàmiques de grup i jocs.
La formació en línia inclou continguts teòrics i casos pràctics a realitzar amb el suport de personal tutor.

Dirigit a

Responsables i tècnics de qualitat d'organitzacions públiques o privades i de diferents sectors (industrial, serveis, sanitat, alimentació)

Equip Formador

Evaristo Gutiérrez

Marta Monreal

Mercedes Cerrato

Montse Salvador

Nona Salas

  • Dades bàsiques
  • Assistents
  • Facturació
  • Confirmació
Nom i cognoms
E-mail
Càrrec
Dies - convocatòria

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar