On-line

Bones pràctiques d'higiene en la manipulació d'aliments 5h

FOTO: Buenas prácticas de higiene en la manipulación de alimentos 5 h
LLoc

INGECAMPUS

Dates inici
Hora

-

Durada

5 h

Preu
95€ + IVA
Serveis inclosos

Guia alumne + Material curs PDF + Certificat

Programa

Coneixements adquirits:
1. Legislació i normativa.
2. Anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC).
3. Contaminació.
4. Pràctiques de correcta manipulació i higiene.
5. Neteja i desinfecció.
6. Control de plagues.

Objectius

El curs bones pràctiques d'higiene en la manipulació d'aliments té com a objectiu aportar als participants els coneixements bàsics per a la correcta manipulació d'aliments i els principis d'higiene al llarg de la cadena alimentària.

Metodologia

La formació es realitza a través de la Plataforma d'e-learning INGECAMPUS en la qual l'alumnat té a la seva disposició els materials del curs, activitats pràctiques i espais de comunicació.

Dirigit a

Personal amb responsabilitat en la manipulació d'aliments en empreses elaboradores d'aliments o en empreses auxiliars del sector de l'alimentació (envasos, transports, neteja, manteniment…).

Equip Formador

Calibratge d’equips de mesura

Mercedes Cerrato

Consultora de sistemes de gestió i coordinadora plataforma e-learning
Llicenciada en Ciències Ambientals. Tècnica Sistemes de Gestió de Qualitat. Màster Business Administration – The Power MBA.

  • Datos
  • Asistentes
  • Facturación
  • Confirmación
  • Pago
Nombre y apellidos
E-mail
Cargo
Fecha inicio del curso

Cursos in-company

Si vols que la formació es realitzi a les teves instal·lacions amb un programa adaptat a les vostres necessitats concretres, demana’ns pressupost.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Escriu i clica ENTER per buscar